söndag 11 augusti 2013

Nu är det höst...alldeles strax!

Juli månad 2013 var helt fantastiskt, inte minst vädermässigt. Det var så mycket sol och så lite regn att man blev tvungna att utfärda förbud för att elda utomhus och skogsbrandsvarningar! Sen kom min syster på besök...

Hon tog med sig lite regn ner till oss, det var ju omtänksamt ;)

Hon var här i över en vecka och det bästa av allt var ju att hon tog med sig min älskade systerson som fyller hela 4 år om bara någon månad eller så. Det var full rulle när de kom på besök och de hann få uppleva lite riktigt sommarväder också.

Vi åt Sveriges godaste glass på "Bosses glassbar" och badade, besökte katedralen och lekte på busfabriken. När Henrik kom hem åkte vi även till Bergs slussar som är en del av Göta kanal, tittade på båtar som slussades ut i Roxen och åt glass. Vi hann även besöka Friluftsmuseet Gamla Linköping och Valla där vi åkte häst och vagn och fick se en tjuv råna banken! Eftersom Närcon (´japansk kultur convent) var under helgen, så kryllade staden av utklädda actionhjältar och spelfigurer. Max fick träffa både pirater, prinsessor och Wolverine!


  
Därbland alla cosplayers och spelnördar fann vi även mor-BROR Jon, han försökte dölja sin identitet och utgav sig för att vara Totoro men vi gick inte på det! Vi bjöd ut honom på lyxig födelsedagsmiddag på den lokala Donken.
 Sista dagen for jag och Max ut på egna äventyr, vi cyklade till Henrik på andra sidan bostadsområdet och for sedan vidare till en jättestor lekpark. Innan det, lärde Henrik Max hur man blåser såpbubblor och vi hittade ett jättestort träd med mossa på. Tack till Challe som så snällt lånade sin dotters cykel åt mig, enlig Max var det "världens tuffaste och snabbaste cykel!". Jätte-jättesnabb var den.
  
 

1 kommentar:

  1. Vilka härliga foton ;) Ni verkar ha haft fullt upp och Henrik verkade riktigt nöjd med att roa Max.
    Kram <3

    SvaraRadera