söndag 18 augusti 2013

Since you gone...

Sen syrran och Max åkte har det varit lite öde här hemma, mest ägnat mig åt att jobba och umgås. En helg var vi hemma hos kocken som bjöd oss på "pulled pork" som tydligen är det man egentligen använder i Tacos (där man uppfann denna goa maträtt) och det var supergott!

Nu har mitt andra jobb satt igång igen så nu känner jag mig som värsta ensamstående morsan i någon dålig sitcom-drama som utspelar sig i New york, inte ett timjobb utan två! Jobbar mornar, kvällar och helger! Gott om tid att sova på dagarna med andra ord. Haft tid att träffa Malin och Monki för fika och pladder, njuta av de sista sommardagarna.
Hösten är plågsamt närvarande med nyckfulla och allt för återkommande regnskurar, kyliga vindar och skrikande flyttfåglar. Jag cyklar till och från jobbet men fick faktiskt ge vika i tisdags när himlen öppnade sig och försökte skölja Linköping (och övriga Sverige) ren från allt lössittande. Då tog jag faktiskt bussen hem!

I Fredags fick jag en biobiljett för att de på mitt kontorsstäd är så nöjda med mig och gett mig beröm. Det kändes väldigt kul, skönt att bli uppskattad.

Annars så pysslar jag mest, planerar och har mig, vill ju upp norröver under jul och nyår.
Fira en riktig födelsedag med tårta och familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar