söndag 17 februari 2013

Så till det roliga...

Det förra inlägget var mer en ventil som behövdes för att få pysa ut lite -för att det riktiga livet skulle få lite mer utrymme att leka på. Pluto är ju som vi alla vet, en väldigt viktig och central planet i vårt solsystem.


Förra helgen var det tjejkväll hos M med Challe, Besa och Monki. Var mycket trevligt och jag rullade hem därifrån efter att ha fått både gomiddag, plockemat och en jättemaffig chokladtårta (Ja, nu fick jag ju inte hela tårtan men en rejäl bit!). Utöver det så arbetar jag mest nu för tiden. Insåg precis att jag är inne på min femte löneperiod som intervjuare och om en vecka är min arbetspraktik över på städjobbet- får se om jag blir anställd!

Då är jag bruden med två extrajobb, det trodde nog ingen om arbetslösa lilla mej för ett halvår sedan! Inte ens jag själv trodde att jag kunde bli såhär produktiv + att jag fortfarande försöker genomföra studierna och har en pojkvän jag gärna umgås med + alla nya vänner! Om vi säger det såhär: lediga dagar har aldrig känt så bra som nu!

Livet leker men visst, ibland känner man sig allt bra sliten. Har löst gymkort på ett nyöppnat ställe och det känns supernajs! Det börjar vankas vårväder och snart kan jag släpa fram cykelskrället igen. Jag var riktigt duktig och cyklade ca 1 mil om dagen varje dag hela veckan ända in i oktober. När snön väl kom blev cyklandet en lek med döden, trots att Linköping ligger i den södra delen av landet och har fått pris för sitt fina cykelvägsnät- så var det helt förjävla kass snöröjning så stora delar av cykelvägarna är förvisso snöfria men då finns det en del delar som är täckta med tjocka, spåriga islager som man korsar med livet som insats. Jag går ibland in till staden, rätt ofta faktiskt och jag har bevittnat några misslyckade chansningar på denna cykelväg - till Hades rike, eller någonting.

Det händer rätt mycket i mitt liv just nu och jag mår så himla bra. Linköping har blivit mitt riktiga hem nu och det känns skönt, men jag saknar och längtar efter mitt lilla Max-gull och syskon mest hela tiden. Sablar att landet ska vara så avlångt. Jag ser med förväntan fram mot att man uppfinner teleportören men fram tills dess får man nöja sig med SJ.

Imorgon är det storstädning av mitt badrum och jag ska även beställa hem lite kläder inför min debut på gymmet (var väl sisådär 2-3 år sedan sist). Pöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar