söndag 17 mars 2013

So much blogg, so little time...

Jag har köpt mig en ny kamera, av bättre sort så lite bilder kommer nog att kastat upp här innom sinnom tid men just nu njuter jag bara av vårvinterns härliga väder och sen den där detaljen med att jag jobbar en hel massa. Studierna är för stundne lagda på is men efter rådgörande med min bättre hälft har jag kommit fram till en bra lösning även där. Jag vill ju uppnå mitt mål och det gör jag inte genom att bara jobba...

Jag jobbar och tränar, jepp! Jag skaffade gymkort för tre veckor sedan och tränar flera gånger i veckan och det ger redan fina resultat. Nu har jag även lyckats få med mig Malin på mina tokigheter och det ska bli så kul!(att plåga henne sinnes på cykeln!!;)

Våren närmar sig och jag har inte direkt nåra planer. Jag åker till Landskrona en sväng i April, hamsterutställning. I maj är jag bjuden på 35års kalas ute på landet- DET är spännande. Jag har aldrig varit "ute på landet" i Linköpingstrakten. Bergs slussar räknas inte riktigt. I maj fyller även min pojkvän år och det är även under denna månad som det skall röstas i sametingsvalet! I slutet av Mars ska jag kanske gå på nattklubb är min plan just nu. Jag bara bestämde det, jag lev sugen på att dansa till bra dansmusik och bara ryckas med. Helt nyktert så jag ser det mer som ett motionspass.

Imorgon är det årsmöte för samiskt nätverk Linköping som tyvärr ska upplösas som förening. Vi vill ju hålla kontakten men det är tydligen för lite aktiva för att få ihop det administrativa innom föreningen. Jag brinner för saken men inte ens jag som är så ung (harkel harkel) känner att jag har tid att ngagera mig, jag får med nöd och näppe ihop min vardag so det är redan nu med två olika timjobb och mina övriga fritidsintressen plus att det är kul att få träffa och umgås med sin pojkvän och kompisar ibland där emellan!

Nåväl, nog för denna gång, nu är ni läsare lite uppdaterade om varför jag inte sitter här och skriver allt för mycket just nu. To much IRL to handle.

Sköt om er!
Fridens. // Jean

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar