söndag 9 juni 2013

Bättre sent än aldrig....antar jag.

Nu är våren över och; Enter summer!
Igår var det min första lagfest med Derbytjejerna och nu är det sommarlov på riktigt! Träninge är slut och nu hänger det på mig själv. Ska öva, öva och träna så att jag kan möta minimumskills...kanse nästa år. Hohoh...känns så långt bort just nu men jag vill så gärna! Men ja, jag har börjat träna Roller Derby som är ganska stort just nu och helt underbart roligt. De roligaste med hela grejen ä att även en av mina kollegor är med i laget och jättepeppad.

Appropå jobb, mitt kvällsjobb stänger ner under Juli, men då tar mitt morgonjobb vid istället. Städjobb på kontor varje morgon. Hur skönt är inte det? Då hinner jag även få in rytmen och rutiner fram till augusti när mitt kvälls och helgjobb börjar igen. Sköna med sommaren är att man slipper åka buss överallt, man kan cykla...

Synd bara att min cykel är helt paj!

Vad mer har jag att berätta- Jo jag har fått hem Dvärghamstern Lara och vi har varit på två utställningar. En i Landskrona och en i Stockholm och om vi är med en gång till så kan hon bli international silver pet...för vi vinner då ingenting på Standardfronten. Men det roligaste med uställningarna är ju att träffa folket och lära sig nya saker och se alla söta djur!

Runt midsommar flyttar guldhamstern Koala in hos mig.

Med träningen går det lite sådär, eftersom jag blev väldigt sjuk i vad jag tror var influensa. Jag försöker komma igång med gymandet igen me just nu går det långsamt, men jag är jättepeppad pga många anledningar.

1. Min syster sprang vårruset!!! Yeeaaah!! :D
DET trodde jag ALDRIG men det gjorde hon fan!! :D Så...sjukt....stolt. Gråter nästan när jag skriver detta. Det enda som skulle gjort mig stoltare är om jag själv kunde baxa mig runt 5 km ...one way or Another. Vilket jag såklart inte kan....än.

2. Beach 2014...cuz looks is more important than skillz..(detta är egenligen nr 4 på listan)

3. Minimum skills för att tävla ROLLER DERBY! Kan svika mig själv men jag kan banne mig inte svika mina lagkamrater ;D

4. Jag vill ha magrutor som jag kan se....och smeka.

Nu är det dags att sova, har kvällsjobb imorgon och tisdag, men sen är det en heldag med flyttstädning på mitt dag-jobb. Skönt att tjäna ihop sina egna pengar, ska bli sjuk kul att se nästa skatteåterbäring.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar