onsdag 26 november 2014

Im gnna give you a lick of my razor tongue....

Men inte ikväll. Ikväll jobbar jag. Då är det jag som kommer få lyssna på alla andras vassa tungor.

Så om man ska prata om positiva, bra saker istället för att bara gnälla över så patetiska saker som "Han tycker inte om mig" och "INGEN ÄLSKAR MIG!". Patetiskt.

Förra helgen var det iallafall spelkväll ihop med vän och nya bekanta (hens gamla vänner).
Mycket trevligt. Flera år sedan ajg spelade Settlers och jag älskar Settlers. Jag älskar Settlers även om jag aldrig lyckats vinna i det! Thaimat och göttigt sällskap i flera timmar till det...härligt!

Nu i helgen var det invigning av vinterljus 2014 och jag släpade med mig stackars Svavel dit. 2.5 km lång slinga. Rätt mysigt. Passade såklart på att ingressa...lite. Pyttelite...när man ändå passerade T1.
Jag gillade "kärlekens väg". Jag gillade inte alls namnvalet men installationen gör miljön väldigt...mm. Jag fick lite Tim Burton-vibbar av det hela. Sen var det en del andra fina och mindre fina installationer.

Efter att hafrusit häcken av sig i någon timme, släpade vi oss till donken där jag spenderade månadens sista matkassa-slantar på chicken nuggets och en kaffe-Freppe. Kanske inte bästa valet med en glasskaffe när man är förfrusen, men den är så satans jävla god!

Jag har tur som har en sådan vän. Som har de vänner jag har.
Ni finns där för mig, det är skönt att också finnas för er.
Det ger dagarna lite mer mening och jagar bort de där fåtal, men ändå ibland existerande gångerna när jag faktiskt känner mig så otroligt ensam.

Ensam, det är jag iallafall inte.

Nu är resa hemmåt bokad!
Glöm idén om du har tänkt idka inbrott hos mig för jag kommer att ha kattvakt!
Mohaha. Så är det.

Jag ska även planera världens snyggaste pepparkakshus (eller så nöjer jag mig med bostadsområdets finaste...vi får se).   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar