fredag 1 juni 2012

MvG ?

Prata om hjärtsnörp när jag öppnade dokumentet och upptäckte MVG på provresultatet. Jag kontrollerade flera gånger: "Kollar jag på rätt ställe?? Säkert? What!?".

Om jag saknat 1.5 poäng så hade det blivit VG (som jag blivit lika glad för- då det var oväntat!). Så jag tog 72 poäng av 80 möjliga. Det jag kunde svarade på verkar ha knipit poängen, då jag upplevde att det var så många där jag inte ens kunde gissa...

Så SKÖNT!!! Så otroligt skönt. Detta behövdes för självförtroendet. Jag kan, bara jag gör det.

Mitt första MvG på ett prov någonsin i min livshistoria. Jag....jag ska fira!! (i form av att gjuta betongplattor eller virka halsdukar, u know)

Så fort det slutar att regna, blir sol och bra väder.

Jag är inte kristen, men ååh...
herreguuuud så glad jag är just nu.

Ciao!!

2 kommentarer:

  1. Ett stort GRATTIS! det gjorde du bra och du ser, du kan mer än du tror ;)
    puss ch kram <3

    SvaraRadera
  2. Man kan nästan jämföra att sluta med tutten som att sluta röka eller snusa. Alltså vanan som man får inte nikotinberoendet :) Hon är irriterad, arg och ledsen men när hon märker att jag inte har tänkt ge med mig så då går det ju vägen. Skönt att få sommarlov, sjkälv pluggar intensivt ett helt år utan lov eller ledighet. Men nu när jag bara jobbar 55% så går det jättebra. Och grattis till ditt andra mvg om jag förstod det rätt. Snyggt jobbat!

    SvaraRadera