måndag 2 april 2012

Måndagen...

Lagom stressig dag. Eller för en normal perons skulle den vara stressig, jag är ganska duktig på att skjuta på saker så stressen infinner sig väl runt 1 timme innan avgång imorgon?

Imorgon bär det av till Norrbottens bästa kuststad Piteå. Öjebyn mer exakt och säkert en sväng förbi Bergsviken för att sedan susa vidare till lappmarkerna. Jag kommer faktiskt att spendera rätt liten tid i min hemort Piteå, men desto mer tillsammans med mina kära syskon, farsan och mormor och även moster och kusiner med tillhörande familjer.

Det är väl runt 16-17 år sedan jag såg Dundret senast (bågskyttetävling 1995-96). Det ska bli fint.

Så idag tvättar jag kläder, tänkte måla lite. Ska packa. Skippade kyrkovandringen då jag mått lite småkrassligt senaste dygnet och inte vill bli sjuk under resan (vilket jag såklart alltid blir). Sen blir det att packa ner kattfan imorgon och då är jag (vi) redo!

mmmm....14 timmar - förseningar give and take nån timme, i sittande position. Min rygg kommer att vara så död. Tänkte köpa en spännande bok att läsa på tåget.

Jag brukar göra en "myspåse" för mina resor till norr, men brukar resultera i att jag glömmer dem, tyvärr. Hänt på tok för ofta nu. Brukar ta en kasse och fylla den med en kudde, bra bok, kakor och dricka och lite frukt. Detta är en nödvändighet då man inte åker i sovvagn. Just saying.

Jag kommer säkert att uppdatera någon gång under min vistelse i norr men långt ifrån varje dag.

Fridens // Jean

2 kommentarer:

  1. wihoo, kul med besök till hemtrakterna! vi ska åka upp till Kalix och hälsa på min släkt till helgen, blir trevligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är mysigt! Hoppas ni fick en härlig påsk!

      Radera