lördag 28 april 2012

Shopping..

Detta är, hur man än vrider och vänder på det, en blogg skriven av en tjej- så det var mer eller mindre ett oundvikligt öde att det skulle dyka upp ett "shopping-inlägg". Här kommer den!!

Jag fick hem paketet från Ellos i onsdags. Ett par dojjor från Bagheera i svart, vitt och vad som ser ut som självlysande technorosa. Köpte ett matchande linne och två byxor. Ett par piratbyxor för sommaren och ett par "löpartights". Jag har altid velat ha ett par löpartights. Fick hem sakerna från tradera på måndagen och igår shoppade jag loss på H&M.

Inspirerad av deras AIDS-kampanj som är som en LSD-tripp med färger, så köpte jag lite olika, billiga nagellacksfärger och en härlig "metallic-pastellrosa" som ser fint ut sen när man blivit lite solbränd. Köpte även en olja som är vårdande för naglarna. Tänkte försöka vårda dem nu när de börjat växa ut igen. Logiken är följande: Om jag ägnar dem lite kärlek så kanske jag inte är fullt lika benägen att klösa sönder dem igen. Mitt klösande är stress-oros-relaterat och det är alltså dömt att ske förr eller senare...


Jupp, jag är en notorisk naglebitare sedan barnsben. Inte som nagelbitare kanske normalt gör. Jag biter och klöser tills det bara finns blodiga stumpar och trasiga nagelband kvar - som äcklar alla i min omgivning som ser dem. JA, det är en märklig och energikrävande process att alltid skämmas och behöva dölja sina händer för att unsvika att höra att folk drar in andan av re, djup fasa. Händer som vi använder överallt, för alla att se.

- Är det smittsamt, tänk om det är smittsamt!!

Så jag varnar er känsligare läsare, jag kommer att posta en bild på mina nedklösta naglar (som trots sitt dåliga skick ändå är i ovanligt gott skick på bilderna tagna i februari).

Känner att jag konsumerar en hel del den senaste månaden på gott och ont. Jag ogillar känslan av att man alltid måste köpa något. Jag försöker reducera det till saker jag faktiskt behöver och ja, nagellack hör kanske inte dit. Men det är underhållande och skänker mig viss sinnesfrid att joxa med det just nu. Kanske lessnar jag snart. Me den där oljan? Den var riktigt skön...och gott luktade den också!!

förkylningen börjar ge med sig, så igår gick jag och min Female night elfhunter till "kocken" och käkade italiensk pizza och tittade på en film som var så förutsägbar och tråkig att jag inte mins vad den hette. Däremot spelade Peelope Cruz i den, så bara det räcker för att förpassa filmen långt bak i minnesbanken. Jag tål inte henne.

Vi diskuterade vad vi ska hitta på under valborgsmässoafton. som jag förstod så blir det förmodligen bio under helgen eller måndag. Men, men...Nu ska jag fokusera på "the killing" och inlämningsuppgifterna jag måste få in till mina lärare...

Sommaren är här...
Lev väl!

 Se så sommarfina de blev, slutet gott, allting gott.

// Jean

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar