tisdag 28 februari 2012

Saker och sånt...

Jag studerar men har även bidrag och det tjorvade som ihop sig igår och jag blev irriterad men även orolig. Därför är det så skönt idag när allting löst sig, och på ett bra sätt (återstår väl att se). Är som en stor sten som lättat från kroppen och mungiporna svävar upp mot öronen.

Grundläggande saker så som mat för dagen, tak över huvudet och tryggheten att man har det även imorgon -är sådant många i Sverige tar för givet. För mig är den känslan grunden för sann lycka (att kunna känna ro för en liten stund) i min egen värld. Oro kan mörka så mycket, äta upp en hel för att förmultna under tusentals år. Är inte det ett ganska hemskt öde? Japp, nu gled jag över till Star Wars.

Idag hör jag fåglarna sjunga ivrigt så jag antar att våren fortfarande är på ingående trots att vädret är mulet. Sent igår kväll så somnade jag till ljudet av regn som smattrade mot fönsterbläcket. Regn är så mysigt på vårsidan om året. Idag säger väderrapporten att det är rut 5 plusgrader och varnar om regnskurar under dagen. Ingen snö i sikte på flera dagar nu...men det kommer säkert någon dag med busväder när vi minst anar det.

I övrigt ser det ut som en dag i början på Maj uppe i mina hemtrakter, fast mindre snö ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar