torsdag 3 maj 2012

Planer idag...

Mina planer idag var storartade. Här, ni ska få en lista:
- Stortvätta
- Ta fram slagborren och hänga upp hyllor på väggarna och hävstången i dörrkarmen. (ni vet hyllorna jag köpte hösten våren 2011 och stången jag köpte för över en månad sedan!! )
- Städa. Städa och städa. Ingen ordning någonstans.
- Diska bort och torka av ALLT i köket. Fann nämligen en skål med ett innehåll som jag vet att jag brukade senast för över 2 månader sedan. Ja, jag vet, äckligt.
- Rengöra utemöblerna.Fågelskit och avgas-sot. Appropå äckligt.
- Röja upp på uteplatsen.
- Plocka fram trädgårdsredskapen. Ska bara minnas var jag lade dem ;)
- Plugga, läsa igenom staplarna över miljöförstörelse etc inför provet på Onsdag.
- Se över garderoben. Snarae klättra in och hoppas att jag hittar ut igen.
- Rensa ut källsorterade grejer. För att ge plats för nya källsorterade saker.
- Lära mig allt som är värt att veta om Hinduism och Buddhism (inte mycket om ni frågar mig -_-) så att jag sikar provet nu på Tisdag!

Men såhär ser listan ut över vad jag gjort under dagen:
- Vaknade klockan sju och slog av väckarklockan. Jag kan tvätta kläder en annan dag.
- ..mata fiskarna och kattfan
- Fixar till naglanra, planen var att det skulle bli lite "vårigt" med äpel/körsbärsblommor.
- kastat ut komposten
-  Surfat runt och läst om olika Hoyor jag vill ha
- Kollt upp hur jag bäst ska ordna en spaljé åt klätterväxter
- Läste på om växters förmåga som luftrenare (helt fantastiskt, jag ska fylla blombänken i sovrummet).
- Lärt mig priciperna bakom att bygga en egen "självvattnande kruka" och jag kan säga såhär: inte värt besväret. Hä blir å köpa.
- Snokat runt på Facebook
- Lämnat meddelanden på människors bloggar...
- Budat på saker på Tradera. Kanske detta är mitt knark.

Summa: Kasta ut datorhelvetet!!! >_<

Nä, nu ska jag släpa fram borren iallafall. Det är sånt där ma vill  göra innan det blir allt för sent och stör grannarna (ja, jag är en omtänksam och bra granne). Jag sa till min pojkvän att jag inte kunde komma till honom för att jag ska plugga och göra viktiga saker. Tyvärr kommer han också att läsa detta inlägg och inse vilken lurare jag är!

Nåja, det är ännu bara 16:50, dagen är ung någon timme till!

Må väl // Jean

4 kommentarer:

 1. Helt korrekt, dina kommentarer kommer jag aldrig att godkänna :) Jag tackar för all uppmärksamhet du givit mig i din blogg, att du har tagit dig tid att ödsla energi på något så banalt. Stort tack! :)

  Jag vill bara som snabbast säga att anonyma kommentarer får jag. Av folk jag känner. Jag godkänner dom inte. Men jag vet vilka dom är. Det vet du också om du frågar dem.

  Sen är det ju fantastiskt att du kommenterar sekundrarna efter jag fått en anonym kommentar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men det sa jag ju att jag inte räknade med :) Sen den där gången när jag försökte vara rolig då du började kalla "vissa" för "Tvärsöverfolk" och jag gjorde mig rolig över det :P Du är väldigt duktig på att ta andra såsikter och jag bjuder så gärna på det ;)

   Den där Annika/Annica antar jag att du syftar på? Handen på hjärta,t jag har inte en aning om vem det är. 1. Jag har sag att jag inte, annat än om man råkar trycka för snabbt, kommenterar inte anonymt- Vad har annika sagt som jag inte redan påpekat menar du? O.o Eller är det så omöjligt för dig att tro att fler än jag, J och J kan tycka som vi tycker? :>

   Helt ärligt, jag har inte en endaste gång lämnat en anonym kommentar i din blogg- och hittills aldrig skrivit under med något annat än "mitt namn" i någon blogg. Har jag något att säga så är jag också beredd att stå för det. :) Men det där verkar du ju inte acceptera, som så mycket annat så du får väl fortsätta tro allt det där du nu fått för dig. Trodde sedan tidigare inlägg att du likt oss andra minsan kunde se vem som gjorde vad på din blogg? Men nu vet ju jag iallafall att det inte är sant ;)

   Ha så skoj, du verkar ju inte ha lessnat på att hytta med näve och fingrar kors och tvärs :P Inte märkligt att folk tar illa vid sig....som Anni"c"ka sa :P

   Radera
  2. Förtydligande för de mindre läskunniga: (oj, din trevliga reotrik börjar visst smitta av sig): Jag är INTE Annika, Annica, eller någon annan form av pseudonym eller anonym på din blogg. Så ligger det till. Har faktiskt inte en aning om vem de anonyyma som skrivit på din blogg är- utom en, men hon har aldrig skirvit under ågot annat namn heller och vill förbli anonym :) Funktionen finns där av den orsaken och det vore ju kanske enklast för dig att ta bort den om du nu finner det så oerhört svårt att ta till dig, trevliga men anonyma kommentarer. Så tycker jag. Och ja, jag ogillar anklagelserna och jag kan abra anta att andra också kännt sig utpekade :) Pekar du på folk så får du väl räkna med att folk försöker bita dig i fingret.

   Radera
 2. Jag tycker inte att jag ägnat mig åt mer banla saker än du själv. Jag vet med mig att jag haft god ton i mina kommentarer. Men mitt inlägg där jag biter ifrån är inte mer banalt eller för dne skull mer betydelsefull än dina egna inlägg och känsloutbrott. Du kastar ägg, sen verkar du bli paff och upprörd när folk kastar ägg tillbaka och då börjar du kasta lite till. Man skulle kunna tycka att jag skulle kunna vavra mogen nog att vara den som bryter cirkeln som uppsått mellan oss men detta är ju inte bara jag. Att du tycker och uttrycker åsikter är inte problemet, har nog aldrig varit det. Men just nu slösar jag förmodligen på tangenterna...

  SvaraRadera