tisdag 20 mars 2012

plugget asså..

Alltså, klockan är 16:22 och böckerna ligger på sin plats, jag har ställt fram stolen och korigerat lampan för att ge den bästa belysningen. Jag har sedan facebookat, diskuterat livsviktiga saker på IRC och pratat med min syster på telefon...sen mer facebook.

Kokat ägg, Ja jag stod rent av och tittade på när äggen omslöts av kokande vatten i ca 15 minuter. Perfekt om man inte gillar lösa gulor. Perfekt om man vill undvika saker man inte bara borde utan _måste_ göra.

Dagens topp var ju när jag fick prata med min lilla göllepöjk! Där, långt bort i Bergsviken satt världens goaste lillkille och berättade om bilar och ännu fler bilar för moster Jean. Skall väl erkännas att jag inte förstod mycket men tack vare syrran så hade jag ett hum om vad det kunde vara om. Att det haddlade om bilar var solkart.

Barn är så söta och underbara och växer på tok för fort! Säger bara bam så är han en dryg tonåring som bra säger "ööh va...nää" åt allt..utom söta tjejer och tvspel.

Jag vill ju hinna vara en super-moster som finns där i hans barndom, något han kan minnas med värme och igenkännande. Men med 100 mil bort så får man nöja sig med teknikens under. Att han är så go över telefonen! Om en, två veckor så får jag spana efter bilar med honom "irl" och umgås lite med pite-familjen, släkt och bekanta.

Längtar som attan, men det är ju inte detta jag behöver fokusera på!
Måste plugga. blir en lång natt.

/ Jean

2 kommentarer:

 1. hur går det med pluggandet? ;)
  ägg som kokas 15 minuter borde bli rätt så hårda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pluggandet går "bra" ;) Dvs bättre än normalt men jämfört med en normalperson- inte så jättebra alls.

   Jag gillar hårdkokta ägg, mitt problem brukar vara att de blir alldeles för lösa :( Sätter 15 minuter från att jag lägger i äggen, vilket jag gör i kallt vatten så kokningen är väl på dryga 10 minuter egentligen eller något sådant.

   Radera